Ellis Bulk

Leeftijd32 jaar
WoonplaatsBodegraven 
Beroep: Adviseur bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
Persoonlijk:
Ooit in Bodegraven terecht gekomen vanwege de liefde. Na een aantal jaren te zijn weggeweest, ben ik ontzettend blij dat ik sinds de zomer 2021 met mijn man en twee zoontjes (van 2 en 4) weer in Bodegraven mag wonen. We hebben een prachtige plek in de Meije, waar we volop genieten van de mooie omgeving. En dat doen we onder andere door het houden van een bescheiden veestapel met konijnen, kippen, geiten, honden en een kat. Daarnaast blijven we huis en tuin graag verbeteren, dus een groot deel van onze vrije tijd besteden we (meestal met veel plezier) aan klussen. 
Waarom het CDA:
De waarden van het CDA passen bij mij. Daarnaast vind ik het CDA Bodegraven-Reeuwijk een enthousiaste groep mensen, waar ik dan ook graag bij wil horen en van wil leren. Bij het CDA is bovendien oog voor de leefbaarheid van de diverse dorpen en buurten die onze gemeente rijk is. 
Gaat zich specifiek inzetten voor: Graag maak ik me sterk voor de leefbaarheid in de buurten en dorpen van de gemeente en houd ik oog voor de diversiteit van deze plekken. Daarnaast vind ik het van belang dat er ruimte is om te ondernemen en tot slot heb ik een zwak voor mooie verenigingen waar mensen met elkaar optrekken.